Tolong Klik Utk Tabung simpanan sy ;)

Sabtu, 29 Disember 2012

TILAM YG DIHASILKAN DARIPADA KARTUN YG POPULAR (TOTORO)


Hari ni nak share gambar tilam yang dihasilkan daripada  kartun totoro yang agak popular kat jepun kalo x silap. Saya dah pernah tengok movie dan jalan ceritanya agak menarik =) bagi sesipa yang nak tengok movie ni boleh la klik or copy link ni k..http://www.solarmovie.so/watch-my-neighbor-totoro-1988.html



















Nota: Kalo nak tengok movie ni kena baca arahan dia betul2 ye.. copy paste je ayat yg die bagi n selamat menonton..


9 ulasan:

PiSCes Za berkata...

perghhh kalau dapat satu best ni..

CaTzMeOW berkata...

tau x pa.kalo dpt tdo ats tilam tu kompem 2 hr pas tu bru bgn..hehe

Angel Bie berkata...

Sya ade jual tilam ni..hehe

Tanpa Nama berkata...

angel bie...ada jual ke tilam tu.

Tanpa Nama berkata...

bpe hrga tilam tu

Puteri Salju berkata...

Price?

Tanpa Nama berkata...

pm rm

Tanpa Nama berkata...

Pm hrga please. TgGl kn num hp skali

Tanpa Nama berkata...

Angle bie. Bg num hp bleh?atau fb ke.please urgent nk tilam tu