Tolong Klik Utk Tabung simpanan sy ;)

Isnin, 26 November 2012

CARTOON2 YG SY SUKA LAYAN...

Saya nak share antara cartoon2 kegemaran saya mmg kelakar & bagus untuk release tension. Almaklumlah dr la kecik sampai la sekarang sy mmg ske bebenor tgk cartoon. Jom layan cartoon nie. :)

OGGY & THE COCKROACHES
-OGGY nie asyik kena buli dengan 3 ekor lipas DEE DEE, MARKY & JOEY, dan kawan baik dia plak nama JACK.







ALLADDIN
-Cartoon ni plak best sebab watak jinny yang kelakar,dan saya suka jugak watak abu(seekor monyet) cute sangat :)






LILO AND STITCH










LARVA
Cartoon nie mmg kelakar tp saya x pasti dari mana kalo tgk mcm dr korea or jepun pun ada..hmm k korang layan je k....






Nota: Mana satu yang korang suka tengok?















2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

saya suka oggy

CaTzMeOW berkata...

owhh..sy pn..hehe